Opskriften på køleskabsgrød er enkel og det er smart, at du kan forberede din morgenmad dagen i forvejen. Nyd denne lækre køleskabsgrød med smag af kakao toppet med vores hasselnødder. Skyr og havregryn giver dig en god mæthedsfornemmelse.
Af Ditte Ingemann
1,5 dl havregryn
1 spsk kakaopulver
2 dl mælk
2 spsk flydende honning
Topping
4 spsk Skyr
2 spsk groft-hakkede Earth Control nødder
hasselnødder eller cashewnødder
Kom havregryn, kakaopulver og mælk i et glas eller en anden lukket beholder, og rør det godt rundt.
Stil grøden på køl til næste dag.
Rør rundt i grøden inden servering og smag til med flydende honning eller agavesirup.
Hvis grøden er for tyk, så tilsæt en smule mælk.
Fordel grøden i skåle eller glas og top med skyr, nødder og evt friske hindbær.
Ingredienser
1,5 dl havregryn
1 spsk kakaopulver
2 dl mælk
2 spsk flydende honning
Topping
4 spsk Skyr
2 spsk groft-hakkede Earth Control nødder
hasselnødder eller cashewnødder
Fremgangsmåde
Kom havregryn, kakaopulver og mælk i et glas eller en anden lukket beholder, og rør det godt rundt.
Stil grøden på køl til næste dag.
Rør rundt i grøden inden servering og smag til med flydende honning eller agavesirup.
Hvis grøden er for tyk, så tilsæt en smule mælk.
Fordel grøden i skåle eller glas og top med skyr, nødder og evt friske hindbær.