Nyd en kold grød, der bikses sammen dagen i forvejen så du har en nem og lækker morgenmad. Denne køleskabsgrød får sødme fra dadlerne og knas samt fylde fra nødderne.
Af Ditte Ingemann
2 dl havregryn
2 dl mælk
1 dl yoghurt, naturel
1 tsk ren vaniljepulver
4-6 stk Earth Control stenfri dadler
Topping
Håndfuld grov hakkede nødder, som
Earth Control paranødder eller
usaltet nøddemix
Evt.lidt honning, agave- eller ahornsirup
Skær dadlerne i små stykker og bland alle ingredienserne sammen i et glas, som stilles på køl til næste morgen.
Rør rundt i grøden inden servering og top den med hakkede nødder eller frisk frugt.
Spæd op med mere mælk, hvis grøden er blevet for fast!
KOLD GRØD røres sammen aftenen før og står i køleskabet natten over.
Den smager fantastisk og er nem at have med på farten.
Ingredienser
2 dl havregryn
2 dl mælk
1 dl yoghurt, naturel
1 tsk ren vaniljepulver
4-6 stk Earth Control stenfri dadler
Topping
Håndfuld grov hakkede nødder, som
Earth Control paranødder eller
usaltet nøddemix
Evt.lidt honning, agave- eller ahornsirup
Fremgangsmåde
Skær dadlerne i små stykker og bland alle ingredienserne sammen i et glas, som stilles på køl til næste morgen.
Rør rundt i grøden inden servering og top den med hakkede nødder eller frisk frugt.
Spæd op med mere mælk, hvis grøden er blevet for fast!
KOLD GRØD røres sammen aftenen før og står i køleskabet natten over.
Den smager fantastisk og er nem at have med på farten.