Prøv en mysliopskrift med hørfrø, græskarkerner eller andre naturel nødder. Sødme kan du f.eks. tilføje med jumborosiner, mango eller andre tørrede frugter.
Af Ditte Ingemann
3-4 dl havregryn
2 dl speltflager
2 spsk hørfrø
4 spsk kokosflager
1 spsk rå kakaopulver
3-4 spsk Earth Control jumbo rosiner
Bland alle ingredienserne godt sammen og opbevar i et rent, tætsluttet glas.
Nydes som topping på skyr, yoghurt, mælk eller koges til grød.
TIP!
Det er nemt at lave sin egen usødede müsli. Du kan variere med andre bær, tørrede frugter eller kerner. Prøv f.eks. Earth Control græskarkerner, soltørret mango eller blåbær.
Ingredienser
3-4 dl havregryn
2 dl speltflager
2 spsk hørfrø
4 spsk kokosflager
1 spsk rå kakaopulver
3-4 spsk Earth Control jumbo rosiner
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne godt sammen og opbevar i et rent, tætsluttet glas.
Nydes som topping på skyr, yoghurt, mælk eller koges til grød.
TIP!
Det er nemt at lave sin egen usødede müsli. Du kan variere med andre bær, tørrede frugter eller kerner. Prøv f.eks. Earth Control græskarkerner, soltørret mango eller blåbær.