Hjemmelavet granola med jumborosiner og cashewnødder

30 min
Serveringer: 5
Lav en sprød og fyldig granola til din morgenmad. Nyd granola som topping på Skyr eller yoghurt for at tilføje både sprødhed og en bedre mæthedsfornemmelse. Jumborosiner giver et naturligt sødt indslag, mens cashewnødderne står for lækkert crunch.
Af

Ingredienser

3 spsk Earth Control cashewnødder naturel
2 spsk solsikkekerner
2 spsk Earth Control jumborosiner
4 dl havregryn
1 dl boghvedeflager
1 dl Earth Control kokosflager eller revet kokosmel

Fremgangsmåde

Hak cashewnødderne groft og bland med de øvrige ingredienser (undtagen jumborosiner).
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir.
Rist i ovnen i 20 min. ved 200 grader – rør undervejs.
Lad granolaen afkøle helt inden jumborosinerne blandes i.
Opbevares i et rent, tørt glas.
Nyd den sprøde granola oven på yoghurt, skyr eller din smoothie.

Lignende opskrifter