Hjemmelavet granola

30 min
Serveringer:
Denne opskrift på hjemmelavet granola er supernem og lækker. Nyd den på toppen af yoghurt, Smoothie eller Skyr til morgenmad eller mellemmåltid.
Af

Ingredienser

150 g revet kokosmel
50 g kokosflager
50 g sesamfrø
50 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
3 tsk stødt kanel
3 tsk stødt kardemomme
3 spsk kokosolie
200 g Earth Control grofthakkede nødder
usaltet nøddemix, mandler eller hasselnødder

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 200 grader.
Bland alle ingredienserne sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir.
Bag i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter, men rør undervejs i blandingen og sørg for, at din granola ikke bliver for mørk.
Lad granola’en køle helt af inden du kommer den på glas.
Nyd som topping på yoghurt, Skyr eller smoothies.

Lignende opskrifter