Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Hjemmelavet granola
30 min
Serveringer:
Denne opskrift på hjemmelavet granola er supernem og lækker. Nyd den på toppen af yoghurt, Smoothie eller Skyr til morgenmad eller mellemmåltid.
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g revet kokosmel
50 g kokosflager
50 g sesamfrø
50 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
3 tsk stødt kanel
3 tsk stødt kardemomme
3 spsk kokosolie
200 g Earth Control grofthakkede nødder
usaltet nøddemix, mandler eller hasselnødder
Opvarm ovnen til 200 grader.
Bland alle ingredienserne sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir.
Bag i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter, men rør undervejs i blandingen og sørg for, at din granola ikke bliver for mørk.
Lad granola’en køle helt af inden du kommer den på glas.
Nyd som topping på yoghurt, Skyr eller smoothies.
Ingredienser
150 g revet kokosmel
50 g kokosflager
50 g sesamfrø
50 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
3 tsk stødt kanel
3 tsk stødt kardemomme
3 spsk kokosolie
200 g Earth Control grofthakkede nødder
usaltet nøddemix, mandler eller hasselnødder
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 200 grader.
Bland alle ingredienserne sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir.
Bag i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter, men rør undervejs i blandingen og sørg for, at din granola ikke bliver for mørk.
Lad granola’en køle helt af inden du kommer den på glas.
Nyd som topping på yoghurt, Skyr eller smoothies.
Lignende opskrifter
Over Night Grød. Køleskabsgrød
Hjemmelavet mysli
Havregrød med vanilje og nødder
Grøn Smoothie Bowl med dadler og mandler
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent