Pift den klassiske havregrød op med pistaciekerner eller andre hakkede nødder. Erstat også rosinerne med f.eks. dadler, abrikoser eller andre tørrede frugter.
Af Ditte Ingemann
2 dl havregryn
2 dl mælk
2 dl vand
et nip salt
3 spsk friske blåbær
2 spsk Earth Control pistaciekerner
Kom havregryn, mælk og vand i en gryde og bring det langsomt i kog.
Kog i ca. 4-5 min under omrøring og smag til med lidt salt.
Fordel i to skåle og top med friske blåbær samt grofthakkede pistaciekerner.
TIP!
Du kan sagtens variere grøden med andre typer af frisk frugt eller tørrede bær som f.eks. Earth Control tranebær, blåbær eller gojibær.
Prøv også Earth Control usaltede nøddemix.
Ingredienser
2 dl havregryn
2 dl mælk
2 dl vand
et nip salt
3 spsk friske blåbær
2 spsk Earth Control pistaciekerner
Fremgangsmåde
Kom havregryn, mælk og vand i en gryde og bring det langsomt i kog.
Kog i ca. 4-5 min under omrøring og smag til med lidt salt.
Fordel i to skåle og top med friske blåbær samt grofthakkede pistaciekerner.
TIP!
Du kan sagtens variere grøden med andre typer af frisk frugt eller tørrede bær som f.eks. Earth Control tranebær, blåbær eller gojibær.