Bananpandekager med valnødder

45 min
Serveringer: 14
Saftige bananpandekager med masser af smag fra kanel og et twist med valnødder i dejen. Opskriften er nem og hurtig og passer perfekt som morgenmad til hele familien. Tip! Lav gerne en dobbeltportion af bananpandekager i weekenden, så har du noget ekstra lækkert til morgenmaden, madpakken eller en snackpause i hverdagen.
Af

Ingredienser

Ingredienser

4 æg
2 modne bananer
2 dl havregryn
2 tsk stødt kanel
50 g Earth Control valnødder
Skallen fra 1 økologisk citron, fintrevet
Et nip salt
Smør eller olie til stegning

Topping

2 spsk Earth Control kokosflager
4 spsk Earth Control bananchips
1 æble, i tern eller skiver

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne, undtagen valnødder, i en blender og blend dem godt sammen til en ensartet dej.
Rør herefter grofthakkede valnødder i dejen.
Lad gerne dejen hvile i 10-20 minutter.
Steg små pandekager i smør eller olie på en varm pande, til de er gyldne på begge sider.
Inden servering toppes pandekagerne med ristede kokosflager, bananchips, æble i tern eller skiver, evt. en smule ahornsirup og peanutbutter.

Lignende produkter

Lignende opskrifter