
Naturel
Valnødder
- Nettovægt: 80 g
- Oprindelse: USA og Chile
Vores valnødder er nøje udvalgt fra Californien i USA hvor de har været dyrket siden 1800-tallet. Central Valley i Californien giver valnøddetræerne et perfekt, mildt klima og en frugtbar jord. Valnødderne dyrkes i store plantager med mange træer - ofte af familiefarmere. Det kræver en vis tålmodighed for det tager 5-7 år før man kan begynde at høste valnødder efter træerne er plantet. Høsten finder sted i august hvor særlige høstmaskiner ryster træerne voldsomt så de mange valnødderne falder af træerne og opsamles. Selve valnødden er omkranset af en hård nøddeskal, men uden om den sider en tyk, grøn hinde, som fjernes inden valnødderne tørres. Herefter sælges nødderne enten i skallen eller uden - som er tilfældet med vores valnødder her. Nyd valnødder som en snack lige ud af posen, brug dem i bagværk eller som topping på salat, som f.eks. den klassiske waldorfsalat.
Produktdetaljer
Ingredienser:
Valnøddekerner
Allergen info
Kan indeholde spor af andre nødder og jordnødder
Opbevaring
Opbevares tørt, køligt og tætlukket
Næringsindhold pr. 100G
- Energi 2833 KJ (686kcal)
- Fedt 65g
- - heraf mættede fedtsyrer 6,1g
- Kulhydrat 7g
- - heraf sukkerarter 2,6g
- Kostfibre 6,7g
- Protein 15g
Opskrifter med Valnødder
-
Valnøddeboller
med ølandshvedemel og manitoba mel
-
30 min.
Grønkålssalat
med søde kartofler og valnødder
-
20 min.
Klassisk Waldorfsalat
med friske æbler og valnødder
-
30 min Video
Grønkålssalat
med blodappelsin og cremet cashew-dressing
-
35 min
Glutenfri muffins
med squash & hakkede nødder
-
10 min
Flæskestegs-sandwich
med grønkål & valnød-dadel spread