Økologiske

Stenfrie dadler

  • Nettovægt: 120g
  • Land: Tyrkiet

Vores stenfrie økologiske dadler er af sorten Deglet Nour og er nøje udvalgt fra Tyrkiet hvor det varme, subtropiske klima giver gode vækstvilkår. En daddel er en lille aflang stenfrugt, som vokser på daddelpalmen. Dadlen er en kulturplante, som har været dyrket i mere end 8000 år. Det tager 8 år, før man kan høste dadler fra palmen, men til gengæld har daddelpalmen en livscyklus, der kan vare op til 100 år. I Mellemøsten høstes de solmodne dadler i oktober til november, når dadlerne har fået en flot, gul-orange farve. De hænger i toppen af palmerne i store klaser på stilke. Dadler har en naturlig karamelagtig sødme, der i sig selv smager som det skønneste julekonfekt lige ud af posen. Dadler kan sagtens anvendes til meget andet end en snack til jul. F.eks. passer sødmen rigtigt godt til tørre, saltede oste eller stegt på panden indrullet i skinke eller bacon til tapasbordet.

Produktdetaljer

Ingredienser

Økologiske tørrede dadler

Allergen info

Sten og stenrester kan forekomme

Opbevaring

Opbevares tørt, køligt og tætlukket

Næringsindhold pr. 100G

  • Energi 1259 KJ (301kcal)
  • Fedt 0,4g
  • - heraf mættede fedtsyrer 0,1g
  • Kulhydrat 67g
  • - heraf sukkerarter 63g
  • Kostfibre 8g
  • Protein 2,5g
  • Salt 0,01g

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere