Stenfrie

Økologiske dadler

  • Nettovægt: 150g
  • Land: Tyrkiet

I Mellemøsten høstes de solmodne dadler i oktober til november, når dadlerne har fået en flot, gul-orange farve. De hænger i toppen af palmerne i store klaser på stilke. Tørrede økologiske dadler er særligt populære i december i Danmark, når vi skal julehygge. Det er der god grund til, for de tørrede dadler har en naturlig karamelagtig sødme, der i sig selv smager som det skønneste julekonfekt lige ud af posen. Men vi mener naturligvis, at dadler er den perfekte, naturlige snack hele året rundt. Nyd dem lige ud af posen, i kager, desserter eller som en del af tapasbordet med tørre, saltede oste.

Produktdetaljer

Ingredienser

Økologiske tørrede dadler

Allergen info

Sten og stenrester kan forekomme

Opbevaring

Opbevares tørt, køligt og tætlukket

Næringsindhold pr. 100G

  • Energi 1259 KJ (301kcal)
  • Fedt 0,4g
  • - heraf mættede fedtsyrer 0,1g
  • Kulhydrat 67g
  • - heraf sukkerarter 63g
  • Kostfibre 8g
  • Protein 2,5g
  • Salt 0,01g

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere