Tørret under solen

Dadler

  • Nettovægt: 250g
  • Land: Tunesien, Tozeur regionen

Vores stenfrie dadler er nøje udvalgt fra Tozeur regionen i Tunesien hvor daddelpalmerne vokser i det tørre subtropiske klima i ørkenområderne. Sorten er Deglet Nour, som især er anerkendt for en sød og karamelagtig smag samt et lækkert, blødt bid. Tilsammen gør det dadler til en 100 % naturlig snack, der frister både store og små smagsløg.

Dadlen er en kulturplante, som har været dyrket i mere end 8000 år. Det tager 8 år, før man kan høste dadler fra palmen, men til gengæld har daddelpalmen en livscyklus, der kan vare op til 100 år. I Mellemøsten høstes de solmodne dadler i oktober til november, når dadlerne har fået en flot, gul-orange farve. Efter høsten udstenes dadlerne og tørres i solen.

Nyd vores soltørrede dadler som en naturlig snack lige ud af posen, når du har lyst til lidt sødt ud på eftermiddagen eller som et sød overraskelse i børnenes madpakke. Du kan også forvandle dadlerne til lækre raw barer eller daddelkugler ligesom de er perfekte som topping på din morgenmad. 100 % naturlige, kun med et naturligt indehold af sukker og med et højt fiberindhold.

Produktdetaljer

Ingredienser

100% tørrede dadler

Allergen info

Sten og stenrester kan forekomme

Opbevaring

Opbevares tørt, køligt og tætlukket

Næringsindhold pr. 100G

  • Energi 1395 KJ (334kcal)
  • Fedt 0,4g
  • - heraf mættede fedtsyrer 0,1g
  • Kulhydrat 67g
  • - heraf sukkerarter 63g
  • Kostfibre 8g
  • Protein 2,5g
  • Salt 0,01g

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere