Hvidløg og persille

Croutoner

  • Nettovægt: 100 g
  • Oprindelse: Italien

Ordet crouton kommer fra det franske ord croûte, der betyder skorpe. Historisk set var croutonen oprindelig et udsnit af et stykke baguette, som blev penslet med olie og bagt i en brandvarm ovn. I Frankrig er crouton ikke kun et navn men også en madlavningsform, der beskriver den proces i køkkenet, hvor man forvandler brød til skorpe. I dag kender vi croutonen som små kubikstykker brød, der er blevet sauteret i smør på panden og krydret med urter. Croutonen er især en kendt ingrediens i Cæsarsalaten, men kan også med fordel anvendes som et sprødt indslag på grønne salater eller brandvarme supper.

Produktdetaljer

Ingredienser:

HVEDEMEL, 12% olivenolie, solsikkeolie, 1,6% hvidløg, gær, salt, malt (HVEDE), vand, 1% persille.

Allergen info

Indeholder gluten. Kan indeholde spor af sesam og soja.

Opbevaring

Opbevares tørt, køligt og tætlukket

Næringsindhold pr. 100G

  • Energi 2112 KJ (505kcal)
  • Fedt 21g
  • - heraf mættede fedtsyrer 3g
  • Kulhydrat 67g
  • - heraf sukkerarter 3,2g
  • Kostfibre 4,1g
  • Protein 9,4g
  • Salt 2,5g