
Hvidløg og persille
Croutoner
- Nettovægt: 100 g
- Oprindelse: Italien
Ordet crouton kommer fra det franske ord croûte, der betyder skorpe. Historisk set var croutonen oprindelig et udsnit af et stykke baguette, som blev penslet med olie og bagt i en brandvarm ovn. I Frankrig er crouton ikke kun et navn men også en madlavningsform, der beskriver den proces i køkkenet, hvor man forvandler brød til skorpe. I dag kender vi croutonen som små kubikstykker brød, der er blevet sauteret i smør på panden og krydret med urter. Croutonen er især en kendt ingrediens i Cæsarsalaten, men kan også med fordel anvendes som et sprødt indslag på grønne salater eller brandvarme supper.
Produktdetaljer
Ingredienser:
HVEDEMEL, 12% olivenolie, solsikkeolie, 1,6% hvidløg, gær, salt, malt (HVEDE), vand, 1% persille.
Allergen info
Indeholder gluten. Kan indeholde spor af sesam og soja.
Opbevaring
Opbevares tørt, køligt og tætlukket
Næringsindhold pr. 100G
- Energi 2112 KJ (505kcal)
- Fedt 21g
- - heraf mættede fedtsyrer 3g
- Kulhydrat 67g
- - heraf sukkerarter 3,2g
- Kostfibre 4,1g
- Protein 9,4g
- Salt 2,5g