Hvidløg og persille

Croutoner

  • Nettovægt: 130g

Ordet crouton kommer fra det franske ord croûte, der betyder skorpe. Historisk set var croutonen oprindelig et udsnit af et stykke baguette, som blev penslet med olie og bagt i en brandvarm ovn. I Frankrig er crouton ikke kun et navn men også en madlavningsform, der beskriver den proces i køkkenet, hvor man forvandler brød til skorpe. I dag kender vi croutonen som små kubikstykker brød, der er blevet sauteret i smør på panden og krydret med urter. Croutonen er især en kendt ingrediens i Cæsarsalaten, men kan også med fordel anvendes som et sprødt indslag på grønne salater eller brandvarme supper.

Produktdetaljer

Ingredienser

Hvedemel, olivenolie, palmeolie, gærekstrakt, malt, salt, 1% persille, 0,7% hvidløg

Allergen info

Indeholder gluten

Opbevaring

Opbevares tørt, køligt og tætlukket

Næringsindhold pr. 100G

  • Energi 1840 KJ (440kcal)
  • Fedt 15g
  • - heraf mættede fedtsyrer 1,7g
  • Kulhydrat 61g
  • - heraf sukkerarter 2g
  • Kostfibre 3g
  • Protein 13g
  • Salt 0,9g

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere