Supersund bowle

med karry-grøntsager og blomkålsris

  • 30 min
  • 2 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 150 g blomkål
  • 1 stk squash
  • 1 stk fennikel
  • 1 stk broccoli
  • 1 stk avocado i tern
  • 6 stk radiser i skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk Earth Control ristede & saltede kikærter
  • 50 g feta feta
  • Lidt olivenolie
  • Salt & peber
  • Evt. et lille drys karry

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 200 grader. Skær squash, fennikel og broccoli ud i små stykker og vend dem med olivenolie, salt, peber og evt. et lille drys karry. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter – vend dem gerne undervejs. Riv blomkål på et rivejern til ’ris’. Fordel blomkålsrisene i to skåle og anret med tern af avocado, fine skiver af radiser og de ovnbagte grøntsager. Top med feta, ristede & saltede kikærter og en smule god olivenolie inden servering.

Kikærter

Kikærter er det nye sort i salaten, som passer til tidens vegetariske trend som et vegetabilsk alternativ til animalsk protein. Ofte skal kikærter sættes i blød natten over og koges i 20-30 min, inden[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere