Sprød kålsalat

med chiadressing og ristet salatblanding

  • 25 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 250 g spidskål
  • 4 gulerødder
  • 1 pose Earth Control ristet salatmix

Dressing

  • 1 ½ dl kokosmælk
  • 2 spsk chiafrø
  • 1 lime, saft herfra
  • salt

Fremgangsmåde

Skær spidskål i meget tynde strimler. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern på den grove side – bland det sammen i en skål. Pisk kokosmælk sammen med chiafrø og limesaft, og smag dressingen til med salt. Lad dressingen stå i ca. 5 minutter, så den tykner en smule. Vend dressingen godt rundt i salaten og top med ristet salatblanding inden servering.

TIP! Salaten passer rigtig godt med fisk, fx et stykke grillet laks.

Salat Mix

Kombinationen af forskellige ristede og saltede peanuts samt græskarkerner gør det nemt for dig, at pifte enhver salat op med mere knas og smag – fra klassiske grønne salater til fintsnittet coleslaw [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere