Ingredienser
- 150 g babyspinat
- 3 pærer
- 4-5 spsk Earth Control ristede & saltede græskarkerner
Dressing
- 1 tsk stødt kardemomme
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk flydende honning
- 1 spsk æblecidereddike eller lys eddike
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Skyl spinatbladene meget grundigt, læg dem til tørre på et viskestykke. Kom spinaten i en stor skål. Skær pærerne ud i små tern bland med salaten. Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til dressingen og smag til med salt & peber. Hæld dressing udover salaten, og drys med ristede græskarkerner. Perfekt til grillet kød som f.eks. kylling, lam eller koteletter.

Græskarkerner
Tørristede græskarkerne er undervurderet og vi vil gerne opfordre dig, til at nyde dem som topping på dine salater og grøntsager.
Vi har letsaltet og tørristet græskarkernerne på vores e[...]
Læs mere
Vi har letsaltet og tørristet græskarkernerne på vores e[...]