Spinatsalat

med pærer, græskarkerner og kardemommedressing

  • 10 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 150 g babyspinat
  • 3 pærer
  • 4-5 spsk Earth Control ristede & saltede græskarkerner

Dressing

  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk flydende honning
  • 1 spsk æblecidereddike eller lys eddike
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skyl spinatbladene meget grundigt, læg dem til tørre på et viskestykke. Kom spinaten i en stor skål. Skær pærerne ud i små tern bland med salaten. Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til dressingen og smag til med salt & peber. Hæld dressing udover salaten, og drys med ristede græskarkerner. Perfekt til grillet kød som f.eks. kylling, lam eller koteletter.

Græskarkerner

Tørristede græskarkerne er undervurderet og vi vil gerne opfordre dig, til at nyde dem som topping på dine salater og grøntsager.

Vi har letsaltet og tørristet græskarkernerne på vores e[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere