Ingredienser
- 1 stort spidskål
- 2 pærer
- 50 g Earth Control tranebær
- 1/2 bk karse
- 2 spsk sesamfrø
Dressing
- 1 spsk fintrevet peberrod
- 2 cm frisk ingefær
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk sennep
- 2 spsk æblecidereddike
- 1/2 tsk salt
- 1 nip peber
Fremgangsmåde
Snit spidskålen tyndt, evt. på mandolinjern. Fjern kernehus og skær pærer i tynde både – vend pærer og spidskål sammen.
Dressing:
Skræl ingefær og riv fint. Riv frisk peberrod eller hak revet peberrod fint. Bland med sennep, salt/peber og kom æblecidereddike i mens du pisker sammen. Vend dressing med spidskål og pærer. Drys karse og sesamfrø ovenpå og top med tranebær.

Tranebær
Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere