Spidskålssalat

med pære, peberrod og tranebær

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Linn Grubbström

Ingredienser

  • 1 stort spidskål
  • 2 pærer
  • 50 g Earth Control tranebær
  • 1/2 bk karse
  • 2 spsk sesamfrø

Dressing

  • 1 spsk fintrevet peberrod
  • 2 cm frisk ingefær
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1/2 tsk salt
  • 1 nip peber

Fremgangsmåde

Snit spidskålen tyndt, evt. på mandolinjern. Fjern kernehus og skær pærer i tynde både – vend pærer og spidskål sammen.

Dressing:
Skræl ingefær og riv fint. Riv frisk peberrod eller hak revet peberrod fint. Bland med sennep, salt/peber og kom æblecidereddike i mens du pisker sammen. Vend dressing med spidskål og pærer. Drys karse og sesamfrø ovenpå og top med tranebær.

Tranebær

Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere