Speltsalat

med stegte auberginer, spinat & tranebær

  • 25 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 3 dl perlespelt
  • 1 stk aubergine
  • 5 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk chiliflager
  • 100 g babyspinat
  • 1 pose Earth Control ristet salatmix
  • 1 pose Earth Control tranebær
  • salt/peber

Fremgangsmåde

Skyl speltkernerne, kog efter anvisning på posen og afkøl. Skær auberginen i små tern. Varm olie i en pande og svits finthakket hvidløg i ca. 1 minut – det skal ikke tage farve. Tilsæt chiliflager og auberginetern. Steg i ca. 5-6 minutter, indtil auberginerne er helt bløde og gyldne på alle sider. Tilsæt evt. mere olie undervejs. Tilsæt til sidst rengjorte spinatblade og lad det få en smule varme, så det falder sammen – smag til med salt og peber. Fordel den kogte spelt på et fad og bland det sammen med de stegte grøntsager. Top med ristet salatmix og tranebær inden servering og nyd f.eks. til oksekød eller lam.

Salat Mix

Kombinationen af forskellige ristede og saltede peanuts samt græskarkerner gør det nemt for dig, at pifte enhver salat op med mere knas og smag – fra klassiske grønne salater til fintsnittet coleslaw [...]
Læs mere

Tranebær

Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere