Spelt & Spidskålssalat

med friske hindbær & sprøde kikærter

  • 20 min
  • 4 pers
  • Video
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 4 dl perlespelt
  • ½ spidskål
  • 2 avocadoer
  • 125 g friske hindbær
  • 4 forårsløg
  • 150 g Earth Control ristede & saltede kikærter

Dressing

  • 4 spsk olivenolie
  • 1 citron, saften herfra
  • ½ øko citron, revet skal herfra
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Skyl spelten og kog efter anvisning på posen. Lad spelten dryppe og køle af i en sigte. Snit spidskål helt fint og bland med de kogte speltkerner i en stor skål. Skær avocadoerne i små tern og fordel over salaten sammen med friske hindbær og fintsnittet forårsløg. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt/peber og hæld den over salaten. Inden servering toppes med ristede & saltede kikærter.

Kikærter

Kikærter er det nye sort i salaten, som passer til tidens vegetariske trend som et vegetabilsk alternativ til animalsk protein. Ofte skal kikærter sættes i blød natten over og koges i 20-30 min, inden[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere