Spansk vegetar tapas

med dadler, ost og grillede aubergine

  • 20 min
  • 3-4 pers.
  • Video
Opskrift af Michala Kramer, Micadeli.dk

Ingredienser

  • 1 pose Earth Control dadler
  • 2 spsk. Mató ost (eller feta ost)
  • 1 spsk. ahorn sirup
  • En håndfuld Earth Control valnødder
  • 1 stk. aubergine
  • 250 g. små tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. rødløg
  • 1 dl. Mató ost (eller feta ost)
  • 1 spsk. olivenolie
  • Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Fyldte dadler: Åbn dadlerne og fyld med spansk Mató ost og valnødder. Anret på en tallerken og dekorer med ahorn sirup.

Tomatsalat: Skyld og hak tomaterne i halve. Hak hvidløg og rødløg. Bland sammen med tomaterne og Mató ost i en skål. Drys med olivenolie og frisk basilikum.

Aubergine: Skyld og skær auberginen i tykke skiver. Pensel med olivenolie og grill dem 2-3 min på hver side. Anret dem på en tallerken og fyld dem med 1 tsk. tomatsalat på toppen.

Anret tapasbordet med oliventapenade, pesto, lun flute, vindruer, oliven, manchego ost, soltørrede tomater, sprøde kiks og spansk rødvin.

Dadler

Vores stenfrie Deglet Nour dadler er nøje udvalgt fordi de har en uimodståelig, karamelagtig sødme og et lækkert, blødt bid - der tilsammen gør dadlerne til en naturlig snack, der kan nydes lige ud af[...]
Læs mere