Ingredienser
- 14 stk. stilke fra asparges
- 2 håndfulde cherrytomater
- 3 spsk. olivenolie
- 2 håndfulde feldsalat
- 1 stk. bøffelmozzarella
- 2 spsk. god grøn pesto
- 1 pose Earth Control croutoner med fuldkorn
- Salt & peber
Fremgangsmåde
Skyl og skær asparges i halve. Læg dem på en pande sammen med tomater og olivenolie. Drys med salt og peber, og grill på panden i 5-6 minutter.
Skyl feldsalat og anret på en tallerken med grillede asparges og tomater på toppen.
Riv bøffelmozzarella i skiver og fordel ud over salaten sammen med grøn pesto.
Drys de sprøde croutoner ud over salaten lige før servering.

Croutoner med salt
Prøv vores helt nye croutoner med 40% fuldkorn, som vi har krydret med flager af salt og ristet i en skøn olivenolie. Brug dem som en fyldig topping på f.eks. cæsarsalat, klassiske grønne salater elle[...]
Læs mere