Sommersalat

med grillet frugt, pinjekerner og tahincreme

  • 25 min
  • 4 pers
  • Video
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 100 g blandet salat, fx spinatblade eller rucola
  • 250 g cherrytomater
  • 2 blommer eller ferskner
  • 1 pose Earth Control pinjekerner

Dressing/tahin-creme

  • 2 spsk yoghurt naturel
  • 1 spsk tahin
  • ½ citron, saft herfra
  • 2-3 spsk vand
  • salt
  • Evt. et drys stødt spidskommen

Fremgangsmåde

Halver tomaterne og bland dem sammen med rengjorte salatblade. Skær blommer eller ferskner ud i tynde både og steg eller grill dem helt kort på hver side. Fordel frugtskiverne på salaten. Rør alle ingredienserne sammen til dressingen og juster med vand hvis den skal være tyndere. Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver gyldne. Top på salaten inden servering og server med tahincremen som dressing.

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere