Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Konfektkugler med rødbede & cashewnødder
Søde Sager
15 min
Serveringer: 15
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g cashewnødder, usaltede
100 g hasselnødder
250 g bløde dadler, uden sten
4 spsk kakaopulver
150 g kogt rødbede
et nip salt
kokosflager til pynt
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet.
Rul massen til små kugler og tril dem i kokosflager (eller kokosmel).
Opbevar kuglerne på køl indtil de skal spises, eller gerne 2-3 timer.
Kuglerne kan også fryses og tages op 1 time inden de skal serveres.
Ingredienser
100 g cashewnødder, usaltede
100 g hasselnødder
250 g bløde dadler, uden sten
4 spsk kakaopulver
150 g kogt rødbede
et nip salt
kokosflager til pynt
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet.
Rul massen til små kugler og tril dem i kokosflager (eller kokosmel).
Opbevar kuglerne på køl indtil de skal spises, eller gerne 2-3 timer.
Kuglerne kan også fryses og tages op 1 time inden de skal serveres.
Lignende produkter
CASHEWNØDDER
80 g
HASSELNØDDER
110 g
STENFRI DADLER
250 g
KOKOSFLAGER
175 g
Lignende opskrifter
Stiky daddelkage
Juletapas konfekt
Chia parfait
Hjemmelavede frugtstænger med dadler
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent