Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Dadelbarer med kakao, nødder & rødbede
Søde Sager
20 min
Serveringer: 10
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g Earth Control cashewnødder, usaltede
100 g kokosmel
15 Earth Control dadler, uden sten - cirka 250 g
4 spsk kakaopulver
150 g kogt rødbede
1 tsk stødt kanel
Et nip salt
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet.
Fordel massen i en form på 18 x 18 cm, beklædt med bagepapir eller film og drys med kokos eller finthakkede pistacienødder.
Stil formen på køl i 3-4 timer, hvorefter den skæres ud i barer.
Opbevar barerne på køl eller i fryseren og tages op 30-60 minutter før de skal spises.
Ingredienser
150 g Earth Control cashewnødder, usaltede
100 g kokosmel
15 Earth Control dadler, uden sten - cirka 250 g
4 spsk kakaopulver
150 g kogt rødbede
1 tsk stødt kanel
Et nip salt
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet.
Fordel massen i en form på 18 x 18 cm, beklædt med bagepapir eller film og drys med kokos eller finthakkede pistacienødder.
Stil formen på køl i 3-4 timer, hvorefter den skæres ud i barer.
Opbevar barerne på køl eller i fryseren og tages op 30-60 minutter før de skal spises.
Lignende produkter
STENFRI DADLER
250 g
Lignende opskrifter
Stiky daddelkage
Juletapas konfekt
Chia parfait
Hjemmelavede frugtstænger med dadler
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent