En lækker snack med sojaristede mandler. Perfekt appetitvækker når du får gæster eller når du skal kræse om familien inden aftensmaden. Du kan også bruge de sojaristede mandler som topping på salat.
Af Linn Grubbström
100 g mandler
0,25 dl soja
0,5 tsk chilipulver
Kom mandlerne i en pande.
Rist 5-10 minutter på lav varme, til mandlerne begynder at blive gyldne.
Skru op på medium varme, og hæld soja i panden.
Brug en ske til at sikre, at alle mandler bliver dækket af soja.
Rist i cirka 30 sekunder.
Drys med chilipulver. Kom mandlerne på et bagepapir, når sojaen er fordampet.
Lad mandlerne tørre i 30 minutter.
Ingredienser
100 g mandler
0,25 dl soja
0,5 tsk chilipulver
Fremgangsmåde
Kom mandlerne i en pande.
Rist 5-10 minutter på lav varme, til mandlerne begynder at blive gyldne.
Skru op på medium varme, og hæld soja i panden.
Brug en ske til at sikre, at alle mandler bliver dækket af soja.
Rist i cirka 30 sekunder.
Drys med chilipulver. Kom mandlerne på et bagepapir, når sojaen er fordampet.