Myslibarer med nødder og rosiner

60 min
Serveringer: 10
Hvem elsker ikke en myslibar når eftermiddagstrætheden rammer? Lav dine egen hjemmelavede myslibarer med lækre nødder og rosiner, der gør en verden til forskel for den lille sult. Giv store og små en myslibar med på madpakke.
Af

Ingredienser

50 g Earth Control Sød & Salt
175 g Earth Control dadler
2 dl havregryn
2 spsk kokosolie
2 spsk peanut butter
1 æg

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 150 grader.
Smelt kokosolie.
Skær dadlerne i mindre stykker og blend med kokosolie.
Rør dadler og kokosolie sammen med Sød & Salt, havregryn, peanut butter & æg.
Kom dejen på bagepapir i et 2 cm tykt lag i en form.
Kom yderligere et styk bagepapir på toppen, og brug et mindre skærebræt eller lignende for at presse det helt fladt.
Fjern derefter det øverste bagepapir.
Bag ved 150 grader i ca. 40 minutter til de bliver gyldne.
Afkøl og skær dem ud med en skarp kniv.

Lignende opskrifter