Lav dine egne frugtstænger til børnenes madpakker. Basen er naturligt søde dadler og cashewnødder, der er smagssat med kakao. Tilsammen er det en naturlig sød snack, der passer godt når den søde trang melder sig ud på eftermiddagen eller sidst på aftenen. Du kan også trille dem til daddelkugler.
Af Linn Grubbström
175 g Earth Control dadler
70 g Earth Control tørristede cashewnødder
1 tsk peanutbutter
1 øko. appelsin
2 tsk kakaopulver
Blend cashewnødderne, eller hak fint med en kniv.
Skær dadlerne i mindre stykker og kom i blenderen.
Riv appelsinskal, og pres 2 tsk. saft.
Kom i blenderen sammen med kakao, peanut butter og cashewnødder.
Blend til du har en jævn masse.
Sæt massen på køl i 30 minutter.
Kom massen mellem to stykker bagepapir.
Rul den ud 1 cm tyk med en kagerulle.
Stil på køl i mindst to timer.
Skær ud i stænger.
Opbevar i køleskab og nyd i madpakken eller når du er lækkersulten på farten.
Ingredienser
175 g Earth Control dadler
70 g Earth Control tørristede cashewnødder
1 tsk peanutbutter
1 øko. appelsin
2 tsk kakaopulver
Fremgangsmåde
Blend cashewnødderne, eller hak fint med en kniv.
Skær dadlerne i mindre stykker og kom i blenderen.
Riv appelsinskal, og pres 2 tsk. saft.
Kom i blenderen sammen med kakao, peanut butter og cashewnødder.
Blend til du har en jævn masse.
Sæt massen på køl i 30 minutter.
Kom massen mellem to stykker bagepapir.
Rul den ud 1 cm tyk med en kagerulle.
Stil på køl i mindst to timer.
Skær ud i stænger.
Opbevar i køleskab og nyd i madpakken eller når du er lækkersulten på farten.