Smørristede rosenkål

med granatæble, mynte & cashewnødder

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 400 g rosenkål, brug evt. frosne
  • 3 spsk smør
  • 1/2 bdt frisk mynte, finthakket
  • 1 stk granatæble
  • 60 g Earth Control cashewnødder
  • salt/peber

Fremgangsmåde

Rengør rosenkål grundigt og fjern evt. de yderste blade – bruger du frosne rosenkål, så lad dem tø op inden de til-beredes. Halver kålene og varm smør op i en pande. Steg rosenkål i ca. 10-12 minutter ved middel varme og krydr med salt og peber. Tilsæt grofthakkede cashewnødder, og steg dem med i ca. 5 minutter. Tag blandingen af varmen og hæld det i et stort fad. Frigør kernerne fra granatæblet og drys over salaten med finthakket mynte. Smag til med salt og peber. Server som tilbehør til f.eks. flæskesteg eller koteletter.

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam og Indien, der er nogle af verdens største producenter af cashewnødder pga. det varme klima. Cashewnødderne gror i stilken på cashewæblet - [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere