Små kartofler

med persillepesto og græskarkerner

  • 25 min.
  • 4 pers.
Opskrift af Nordish.dk

Ingredienser

  • 700 g små kartofler
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 2 dl olivenolie
  • 30 g Earth Control pinjekerner
  • 30 g revet parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • Saft fra 1 stor citron
  • Salt og peber

Pynt:

  • 1 håndfuld Earth Control ristede græskarkerner

Fremgangsmåde

Vask persille og slyng det fri for vand i en salatslynge. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Blend persille, pinjekerner, olivenolie, citronsaft og hvidløg. Riv frisk parmesan i pestoen og smag den til med salt og peber.

Kog kartoflerne med rigeligt salt til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og vend persillepestoen med kartoflerne. Pynt kartoffelsalaten med ristede græskarkerner og server!

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere

Græskarkerner

Tørristede græskarkerne er undervurderet og vi vil gerne opfordre dig, til at nyde dem som topping på dine salater og grøntsager.

Vi har letsaltet og tørristet græskarkernerne på vores e[...]
Læs mere