Vintersalat med tranebær, syltede rødløg & fetadressing

Salat
Serveringer: 4

Ingredienser

Salat

1/2 spidskål
2 pærer
4 spsk syltede rødløg
100 g Earth Control tranebær

Dressing

75 g feta - alternativt blåskimmelost
4 spsk yoghurt, neutral
2 spsk limesaft
1 håndfuld hakkede urter
2 tsk grov sennep
Salt og peber

Fremgangsmåde

Snit spidskål helt fint - brug gerne et mix af både grøn og lilla spidskål.
Kom kålen i en skål.
Skær pærerne ud i tynde skiver eller små tern, og kom dem i skålen til kålen.
Fordel syltede rødløg og tørrede tranebær på salaten.
Rør feta sammen med yoghurt og limesaft til en lind og cremet konsistens.
Tilsæt hakkede urter - her kan du bruge persille, dild, basilikum eller et mix.
Tilsæt urterne til dressingen sammen med sennep, salt og peber.
Smag dressingen til.
Fordel små skefulde af dressingen ovenpå salaten og server med det samme.

Lignende opskrifter