Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Tabbouleh
30 min
Serveringer: 4
Prøv en anderledes tilbehørssalat med agurk. cashewnødder og marinerede chiafrø.
Af
Mads Nybro
Ingredienser
Fremgangsmåde
Marinerede chiafrø (trække i 10 min)
½ dl Earth Control chiafrø
2 dl vand
1 spsk olivenolie
1 spsk soyasauce
½ øko lime. saft og revet skal herfra
½ fed hvidløg, revet
Taboulehsalat
1 agurk
300 g blommetomater
½ bk bredbladet persille, groft hakket
15 blade mynte, hakket
Halvér agurk, skrab evt. kernerne ud med en teske og snit i skiver.
Skær tomaterne i tern og vend alle ingredienserne sammen, inkl. marinerede chiafrø.
Smag til med salt og peber og top med grofthakkede cashewnødder.
Kan serveres med grillet kylling eller stegte entrecotes.
OBS
Ingredienser
Marinerede chiafrø (trække i 10 min)
½ dl Earth Control chiafrø
2 dl vand
1 spsk olivenolie
1 spsk soyasauce
½ øko lime. saft og revet skal herfra
½ fed hvidløg, revet
Taboulehsalat
1 agurk
300 g blommetomater
½ bk bredbladet persille, groft hakket
15 blade mynte, hakket
Fremgangsmåde
Halvér agurk, skrab evt. kernerne ud med en teske og snit i skiver.
Skær tomaterne i tern og vend alle ingredienserne sammen, inkl. marinerede chiafrø.
Smag til med salt og peber og top med grofthakkede cashewnødder.
Kan serveres med grillet kylling eller stegte entrecotes.
OBS
Lignende opskrifter
Nudelsalat med ristede edamamebønner & spicy dressing
Asiatisk salat med spidskål, squash, peberfrugt og fyldige tranebær
Nudel-salat med bønner og peanuts
Klassisk Waldorfsalat med friske æbler og valnødder
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent