En flot salat med masser af smag, farve og sprødhed. Dressingen er lavet af græskarkerner, mynte og lime. Toppingen er vores ristede og saltede salat mix.
Af Ditte Ingemann
1 stk kålrabi eller glaskål (ca. 200g)
1 stk appelsin
1 stilk frisk mynte
2 spsk Earth Control ristede & saltede salat mix
2 spsk Earth Control pinjekerner
Dressing
2 spsk Earth Control ristede & saltede græskarkerner
2 stk lime, saften herfra
1 spsk agavesirup
2 spsk olivenolie
3 stilke frisk mynte
2 spsk vand
Et nip salt
Start med dressingen Kom de ristede græskarkerner i en blender sammen med limesaft, agavesirup, mynteblade og olivenolie og blend det godt sammen.
Tilsæt vand lidt ad gangen indtil dressingen har en cremet og glat konsistens.
Smag til med salt.
Skræl kålrabi/glaskål og skær i tynde skiver.
Skræl appelsinen og skær den ud i fileter.
Fordel kålrabi, appelsin og mynteblade på et fad.
Top ristede & saltede salatkerner samt pinjekerner og fordel dressingen over salaten inden servering.
Ingredienser
1 stk kålrabi eller glaskål (ca. 200g)
1 stk appelsin
1 stilk frisk mynte
2 spsk Earth Control ristede & saltede salat mix
2 spsk Earth Control pinjekerner
Dressing
2 spsk Earth Control ristede & saltede græskarkerner
2 stk lime, saften herfra
1 spsk agavesirup
2 spsk olivenolie
3 stilke frisk mynte
2 spsk vand
Et nip salt
Fremgangsmåde
Start med dressingen Kom de ristede græskarkerner i en blender sammen med limesaft, agavesirup, mynteblade og olivenolie og blend det godt sammen.
Tilsæt vand lidt ad gangen indtil dressingen har en cremet og glat konsistens.
Smag til med salt.
Skræl kålrabi/glaskål og skær i tynde skiver.
Skræl appelsinen og skær den ud i fileter.
Fordel kålrabi, appelsin og mynteblade på et fad.
Top ristede & saltede salatkerner samt pinjekerner og fordel dressingen over salaten inden servering.