Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Quinoasalat med bagte rødbeder, gedeost & cashewnødder
Salat
45 min
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
Salat
4 rødbeder
olivenolie
salt og peber
3 dl quinoa
100 g grønkål
2 æble
100 g blød gedeost
100 g cashewnødder
Dressing
4 spsk olivenolie
saft fra 1 citron
1 tsk grov sennep
1 tsk ahornsirup
1 fed hvidløg
salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Skræl rødbederne og skær dem i mundrette stykker.
Vend dem med olie, salt og peber og fordel dem på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad
Bag rødbederne i den varme ovn, i ca. 30-35 minutter – de må gerne tage lidt farve og blive møre.
Vend gerne rundt i dem undervejs
Imens rødbederne bages, piskes ingredienserne til dressingen godt sammen – smag den til, så den er både salt, syrlig og sød.
Skyl quinoaen og kog den efter anvisningen på pakken.
Rengør grønkål grundigt og fjern stokken i midten.
Snit kålen helt fint og bland med den kogte quinoa, de bagte rødbeder, små stykker af gedeost og æbler i tynde skiver.
Vend dressingen godt rundt i salaten, og fordel den på et stort fad.
Drys med grofthakkede cashewnødder lige inden servering.
Du kan bruge cashewnødderne som de er eller riste dem en smule på en tør, varm pande.
Ingredienser
Salat
4 rødbeder
olivenolie
salt og peber
3 dl quinoa
100 g grønkål
2 æble
100 g blød gedeost
100 g cashewnødder
Dressing
4 spsk olivenolie
saft fra 1 citron
1 tsk grov sennep
1 tsk ahornsirup
1 fed hvidløg
salt og peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Skræl rødbederne og skær dem i mundrette stykker.
Vend dem med olie, salt og peber og fordel dem på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad
Bag rødbederne i den varme ovn, i ca. 30-35 minutter – de må gerne tage lidt farve og blive møre.
Vend gerne rundt i dem undervejs
Imens rødbederne bages, piskes ingredienserne til dressingen godt sammen – smag den til, så den er både salt, syrlig og sød.
Skyl quinoaen og kog den efter anvisningen på pakken.
Rengør grønkål grundigt og fjern stokken i midten.
Snit kålen helt fint og bland med den kogte quinoa, de bagte rødbeder, små stykker af gedeost og æbler i tynde skiver.
Vend dressingen godt rundt i salaten, og fordel den på et stort fad.
Drys med grofthakkede cashewnødder lige inden servering.
Du kan bruge cashewnødderne som de er eller riste dem en smule på en tør, varm pande.
Lignende produkter
CASHEWNØDDER
80 g
Lignende opskrifter
Nudelsalat med ristede edamamebønner & spicy dressing
Asiatisk salat med spidskål, squash, peberfrugt og fyldige tranebær
Nudel-salat med bønner og peanuts
Klassisk Waldorfsalat med friske æbler og valnødder
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent