Pastasalat er et hit hos de fleste. Vi har lavet denne fuldkornspasta-salat med en lækker pesto og piftet den op med vores nøje udvalgte cashewwnødder og flotte tranebær.
Af Ditte Ingemann
200 g kogt fuldkornspasta
40 g Earth Control ristede & saltede cashewnødder
50 g Earth Control tranebær
75 g feta f.eks gedefeta
Pesto
1 stort bdt frisk basilikum
50 g Earth Control usaltede mandler
1 stk fed hvidløg
1 -2 dl olivenolie
salt
Blend alle ingredienserne til pestoen og smag til.
Vend den afkølede pasta sammen med ca. 4 spsk pesto.
Top med tranebær og hele cashewnødder og smuldr fetaen henover.
Serveres som tilbehør til f.eks. fjerkræ eller grillede koteletter.
TIP!
Er der pesto tilbage, så kan du opbevare den et par dage i køleskabet i et pænt glas.
Ingredienser
200 g kogt fuldkornspasta
40 g Earth Control ristede & saltede cashewnødder
50 g Earth Control tranebær
75 g feta f.eks gedefeta
Pesto
1 stort bdt frisk basilikum
50 g Earth Control usaltede mandler
1 stk fed hvidløg
1 -2 dl olivenolie
salt
Fremgangsmåde
Blend alle ingredienserne til pestoen og smag til.
Vend den afkølede pasta sammen med ca. 4 spsk pesto.
Top med tranebær og hele cashewnødder og smuldr fetaen henover.
Serveres som tilbehør til f.eks. fjerkræ eller grillede koteletter.
TIP!
Er der pesto tilbage, så kan du opbevare den et par dage i køleskabet i et pænt glas.