Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Nudelsalat med ristede edamamebønner & spicy dressing
Hovedret
20 min
Serveringer: 4
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
200 g nudler, vælg din favorit
¼ spidskål
2 gulerødder
1 moden mango
2 tsk sesamfrø
1 pose Earth Control ristede & saltede edamamebønner, 100 g
Dressing
4 spsk olivenolie
saft fra 1 lime
1-2 tsk chilisauce
1 fed hvidløg
10 g friskrevet ingefær
salt
Kom alle ingredienserne til dressingen i en blender og blend, til den har en ensartet konsistens. Smag til med salt.
Kog nudlerne i letsaltet vand efter anvisning på pakken, dræn dem i en sigte og lad dem køle en smule af.
Skær imens kålen i meget tynde strimler – brug gerne et mandolinjern eller en skarp kniv.
Skræl og skær gulerødderne i helt tynde stave.
Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og derefter ud i små tern eller lange strimler.
Rist sesamfrøene på en tør, varm pande, til de får farve og begynder at poppe. Lad dem køle af.
Bland nudlerne med dressingen og vend det derefter sammen med kål, gulerødder og mangotern.
Drys inden servering med ristede edamamebønner og sesamfrø.
Ingredienser
200 g nudler, vælg din favorit
¼ spidskål
2 gulerødder
1 moden mango
2 tsk sesamfrø
1 pose Earth Control ristede & saltede edamamebønner, 100 g
Dressing
4 spsk olivenolie
saft fra 1 lime
1-2 tsk chilisauce
1 fed hvidløg
10 g friskrevet ingefær
salt
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne til dressingen i en blender og blend, til den har en ensartet konsistens. Smag til med salt.
Kog nudlerne i letsaltet vand efter anvisning på pakken, dræn dem i en sigte og lad dem køle en smule af.
Skær imens kålen i meget tynde strimler – brug gerne et mandolinjern eller en skarp kniv.
Skræl og skær gulerødderne i helt tynde stave.
Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og derefter ud i små tern eller lange strimler.
Rist sesamfrøene på en tør, varm pande, til de får farve og begynder at poppe. Lad dem køle af.
Bland nudlerne med dressingen og vend det derefter sammen med kål, gulerødder og mangotern.
Drys inden servering med ristede edamamebønner og sesamfrø.
Lignende produkter
EDAMAMEBØNNER
100 g
Lignende opskrifter
Asiatisk salat med spidskål, squash, peberfrugt og fyldige tranebær
Nudel-salat med bønner og peanuts
Klassisk Waldorfsalat med friske æbler og valnødder
Jordskokkesalat med soltørrede tranebær og mandler
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent