Lun salat med bagt blomkål & spicy dressing

Salat
30 min
Serveringer: 4

Ingredienser

1/2 blomkål
2 spsk olivenolie
1 tsk røget paprika
1 tsk stødt spidskommen
salt og peber
1 squash
2 modne avocadoer
75 g Earth Control valnødder

Dressing

2 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 tsk chilisauce
10 g friskrevet ingefær
salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Skær blomkål ud i mundrette stykker/buketter og vend dem med olivenolie, røget paprika, spidskommen, salt og peber.
Fordel det i et ildfast fad og bag det i cirka 20-25 minutter, eller indtil blomkålen er gylden og sprød i kanterne.
Lav lange strimler af squash’en med en kartoffelskræller, mandolinjern eller en skarp kniv.
Fordel squashstrimlerne på et fad.
Skær de modne avocadoer i tern, som kommes ovenpå squashstrimlerne sammen med grofthakkede valnødder.
Pisk alle ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til.
Når blomkålen har kølet en smule af kommes det på fadet som inden servering toppes med dressingen.

Lignende opskrifter