Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Lun salat med bagt blomkål & spicy dressing
Salat
30 min
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1/2 blomkål
2 spsk olivenolie
1 tsk røget paprika
1 tsk stødt spidskommen
salt og peber
1 squash
2 modne avocadoer
75 g Earth Control valnødder
Dressing
2 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 tsk chilisauce
10 g friskrevet ingefær
salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Skær blomkål ud i mundrette stykker/buketter og vend dem med olivenolie, røget paprika, spidskommen, salt og peber.
Fordel det i et ildfast fad og bag det i cirka 20-25 minutter, eller indtil blomkålen er gylden og sprød i kanterne.
Lav lange strimler af squash’en med en kartoffelskræller, mandolinjern eller en skarp kniv.
Fordel squashstrimlerne på et fad.
Skær de modne avocadoer i tern, som kommes ovenpå squashstrimlerne sammen med grofthakkede valnødder.
Pisk alle ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til.
Når blomkålen har kølet en smule af kommes det på fadet som inden servering toppes med dressingen.
Ingredienser
1/2 blomkål
2 spsk olivenolie
1 tsk røget paprika
1 tsk stødt spidskommen
salt og peber
1 squash
2 modne avocadoer
75 g Earth Control valnødder
Dressing
2 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
1 tsk chilisauce
10 g friskrevet ingefær
salt og peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
Skær blomkål ud i mundrette stykker/buketter og vend dem med olivenolie, røget paprika, spidskommen, salt og peber.
Fordel det i et ildfast fad og bag det i cirka 20-25 minutter, eller indtil blomkålen er gylden og sprød i kanterne.
Lav lange strimler af squash’en med en kartoffelskræller, mandolinjern eller en skarp kniv.
Fordel squashstrimlerne på et fad.
Skær de modne avocadoer i tern, som kommes ovenpå squashstrimlerne sammen med grofthakkede valnødder.
Pisk alle ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til.
Når blomkålen har kølet en smule af kommes det på fadet som inden servering toppes med dressingen.
Lignende opskrifter
Nudelsalat med ristede edamamebønner & spicy dressing
Asiatisk salat med spidskål, squash, peberfrugt og fyldige tranebær
Nudel-salat med bønner og peanuts
Klassisk Waldorfsalat med friske æbler og valnødder
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent