Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Lun Broccolisalat
30 min
Serveringer: 4
En fyldig salat med perlebyg, sæsonens jordbær og friske krydderurter - og selvfølgelig med vores flotte røde tranebær på toppen.
Af
Linn Grubbström
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 stort broccoli
2 spsk olivenolie
1 dl vand
1 dl ærter (f.eks. fra frost)
125 g kogte kikærter (f.eks. fra dåse)
1/2 tsk salt
1 nip peber
1 tsk tørrede chiliflager
75 gsmør
1 poseEarth Control cashewnødder
1/2 bundt dild
1 øko. citron
Vask og skær broccolien i små buketter.
Kom olie i en pande.
Steg broccoli ved høj temperatur et par minutter på alle sider.
Kom vand i panden og lad stege yderligere 5 minutter.
Steg ærterne med broccolien 1 minut.
Hæld vand fra kikærterne og vend dem på panden med broccoli og ærter.
Drys med salt, peber og chiliflager.
Smelt smør i en gryde ved middel varme.
Rør rundt undervejs. Smørret skal bruse op.
Tag gryden af varmen efter cirka 5 minutter, når smørret er gyldent og dufter af karamel.
Hak cashewnødderne fint.
Hak dild fint.
Riv citronskallen og pres saften.
Bland smør med cashewnødder, dild, citronskal og citronsaft.
Hæld over broccolisalaten og server straks som tilbehør til hakkebøf, kylling eller grillet fisk.
Ingredienser
1 stort broccoli
2 spsk olivenolie
1 dl vand
1 dl ærter (f.eks. fra frost)
125 g kogte kikærter (f.eks. fra dåse)
1/2 tsk salt
1 nip peber
1 tsk tørrede chiliflager
75 gsmør
1 poseEarth Control cashewnødder
1/2 bundt dild
1 øko. citron
Fremgangsmåde
Vask og skær broccolien i små buketter.
Kom olie i en pande.
Steg broccoli ved høj temperatur et par minutter på alle sider.
Kom vand i panden og lad stege yderligere 5 minutter.
Steg ærterne med broccolien 1 minut.
Hæld vand fra kikærterne og vend dem på panden med broccoli og ærter.
Drys med salt, peber og chiliflager.
Smelt smør i en gryde ved middel varme.
Rør rundt undervejs. Smørret skal bruse op.
Tag gryden af varmen efter cirka 5 minutter, når smørret er gyldent og dufter af karamel.
Hak cashewnødderne fint.
Hak dild fint.
Riv citronskallen og pres saften.
Bland smør med cashewnødder, dild, citronskal og citronsaft.
Hæld over broccolisalaten og server straks som tilbehør til hakkebøf, kylling eller grillet fisk.
Lignende opskrifter
Nudelsalat med ristede edamamebønner & spicy dressing
Asiatisk salat med spidskål, squash, peberfrugt og fyldige tranebær
Nudel-salat med bønner og peanuts
Klassisk Waldorfsalat med friske æbler og valnødder
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier