Vi har forkælet den klassiske og velsmagende opskrift på Cæsarsalat med vores sprøde og mættende Earth Control fuldkornscroutoner. Salaten passer helt perfekt til grillet kylling og bør nydes på terrassen en lun sommeraften. Velbekomme!
Af Michala Kramer
200 g Romaine salat (omkring 2 små salathoveder)
50 g parmesan ost
1 pose Earth Control Fuldkornscroutoner
Dressing
1 dl mayonnaise
1/2 citron saft herfra
1 tsk sennep
Salt & peber
Skyl og skær salatbladene i mundrette stykker.
Fordel på et fad sammen med skiver af parmesan.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med salt, peber, sennep og citron.
Hæld dressingen over salaten og drys med sprøde croutoner efter smag.
Ingredienser
200 g Romaine salat (omkring 2 små salathoveder)
50 g parmesan ost
1 pose Earth Control Fuldkornscroutoner
Dressing
1 dl mayonnaise
1/2 citron saft herfra
1 tsk sennep
Salt & peber
Fremgangsmåde
Skyl og skær salatbladene i mundrette stykker.
Fordel på et fad sammen med skiver af parmesan.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med salt, peber, sennep og citron.
Hæld dressingen over salaten og drys med sprøde croutoner efter smag.