Kartoffelsalat med smørstegte asparges og saftige tranebær

Salat
30 min
Serveringer: 4
En sommerlig kartoffelsalat med et twist af grønne asparges, krydderdressing, basilikum og saftige tranebær.
Af

Ingredienser

1 kg små kartofler, øko
200 g grønne asparges
Earth Control tranebær
1 spsk. smør til stegning

Krydderurtedressing

½ dl mayo
1 tsk. sennep
1/3 citron
1 fed hvidløg
2 spsk. olie
1 spsk. sirup
1 bundt purløg, finthakket
1 håndfuld basilikum, finthakket

Fremgangsmåde

Skyl kartoflerne grundigt og kog dem i 10-12 minutter i letsaltet vand (gerne med skrællen på).
Hæld herefter vandet fra kartoflerne og lad dem køle af.
Imens skylles asparges og steges på en pande i lidt smør.
Steg asparges et par minutter på hver side til de er let gyldne.
Rør ingredienserne til krydderurtedressingen sammen og fordel dressingen udover de kogte kartofler i en skål.
Pynt med de smørstegte asparges, saftige tranebær, frisk basilikum og lidt citron.

Lignende opskrifter