Prøv en fyldig, grøn salat med sæsonens grønkål, saftige blodappelsiner, cremet dressing af cashewnødder og lækre valnødder på toppen. En rigtig lækker efterårssalat!
Af Ditte Ingemann
200 g ribbet grøntkål
1 stk avocado
1 stk blodappelsin
1 spsk Earth Control valnødder
Dressing
50 g Earth Control usaltede cashewnødder,
udblødet natten over
3 spsk olivenolie
4-5 spsk vand
1 stk øko. citron; saft og skal herfra
Salt & peber
Skyl de udblødte cashewnødder og kom dem i en blender eller minihakker sammen med olie, vand, citronsaft og -skal, salt og peber og blend det sammen til en cremet dressing.
Tilsæt mere vand, hvis dressingen er for tyk.
Smag den til.
Skyl grønkålen grundigt og dup den tør.
Fjern de grove stokke og hak grønkålen fint.
Skær avocadoen ud i små tern og kom dem i en skål sammen med grønkålen.
Skræl appelsinen og skær den ud i tynde skiver.
Vend 4 spsk. dressing godt rundt i salaten og pynt med skiver af appelsin og grofthakkede valnødder.
Ingredienser
200 g ribbet grøntkål
1 stk avocado
1 stk blodappelsin
1 spsk Earth Control valnødder
Dressing
50 g Earth Control usaltede cashewnødder,
udblødet natten over
3 spsk olivenolie
4-5 spsk vand
1 stk øko. citron; saft og skal herfra
Salt & peber
Fremgangsmåde
Skyl de udblødte cashewnødder og kom dem i en blender eller minihakker sammen med olie, vand, citronsaft og -skal, salt og peber og blend det sammen til en cremet dressing.
Tilsæt mere vand, hvis dressingen er for tyk.
Smag den til.
Skyl grønkålen grundigt og dup den tør.
Fjern de grove stokke og hak grønkålen fint.
Skær avocadoen ud i små tern og kom dem i en skål sammen med grønkålen.
Skræl appelsinen og skær den ud i tynde skiver.
Vend 4 spsk. dressing godt rundt i salaten og pynt med skiver af appelsin og grofthakkede valnødder.