Couscoussalat med granatæblekerner og salat mix med frugt

30 min
Serveringer: 4
Vores salat mix med tørret frugt er perfekt som topping til en fyldig couscoussalat.
Af

Ingredienser

2 ½ dl couscous
3 dl kogende vand
½ bdt persille
½ bdt koriander
1 granatæble
1 pose Earth Control usaltet salatmix

Dressing

4 spsk olivenolie
½ citron, saften herfra
1 øko citron, revet skal herfra
1 tsk stødt spidskommen
salt

Fremgangsmåde

Kom couscousen i en skål, og hæld kogende vand over.
Film skålen, og lad det trække i ca. 10-15 minutter.
Rengør og hak alle krydderurterne fint.
Når couscousen har trukket færdig, røres der rundt i den med en gaffel, så alle de små korn falder fra hinanden.
Frigør kernerne fra granatæblet.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
Vend dressing, urter og granatæblekerner rundt i couscousen og top med salatmix inden servering.
Tip! Salaten passer rigtig godt til lammekød – har du en rest salat tilbage, så snup den med i madpakken.

Lignende opskrifter