Rucolasalat

med lynstegt squash, feta og ristede pinjekerner

  • 25min
  • 4 pers
Opskrift af Linn Grubbström

Ingredienser

  • 2 squash
  • 1 spsk olivenolie
  • 75 g rucola
  • 75 g feta
  • 1 pose Earth Control pinjekerner

Dressing

  • 2 spsk honning
  • 2 spsk balsamico Crema/Glaze
  • 1/2 tsk salt
  • 1 nip peber

Fremgangsmåde

Skær squashen i 1 cm tykke skiver. Varm olie i en pande og steg squashen 1-2 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Fordel squashen og skyllet rucolasalat på et fad. Smuldr feta ovenpå. Rør dressingen sammen og hæld over salaten. Rist pinjekernerne på en varm pande, til de har fået en let-gylden farve. Top på salaten og server som tilbehør til f.eks. grillet kød eller en pastaret.

Tip: Du kan sagtens grille squashen, hvis du alligevel har gang i grillen.

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere