Rød pesto

med soltørrede tomater

  • 20 min.
Opskrift af Earth Control

Ingredienser

Ingredienser:

  • 150 g Earth Control Soltørrede Tomater
  • 40 g Earth Control Pinjekerner eller Usaltede Cashewnødder
  • 2 dl Olivenolie
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 bundt Persille
  • Friskpresset citronsaft
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

Sådan gør du:
Rist pinjekernerne eller cashewnødderne let-gyldne på en varm pande. Blendes med soltørrede tomater, persille, olie og hvidløg. Smag til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.

Nydes med friskbagt brød.

Tomater

Når de friske tomater er blevet flotte røde og modne, plukkes de og ligges til tørring i solen, til vandet naturligt fordamper. Det giver tørrede tomaterne en sød, rig og letsaltet smag, der gør sig g[...]
Læs mere

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere

Naturel Cashewnødder

En ekstrastor pose af de milde og uimodståelige cashewnødder, som charmer både store og små smagsløg.

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam eller Indien, der er nogl[...]
Læs mere

Økologiske pinjekerner

Økologiske pinjekerner er egentlig et frø. Frøet sidder i pinjekoglen, som gror på pinjetræet – et nåletræ, der især dyrkes i Mellemøsten, USA og Kina. Som råvare er pinjekerner ret dyre, men det er d[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere