Rød pesto

med soltørrede tomater

  • 20 min.
Opskrift af Earth Control

Ingredienser

  • 150 g Earth Control Soltørrede Tomater
  • 40 g Earth Control Pinjekerner eller Usaltede Cashewnødder
  • 2 dl Olivenolie
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 bundt Persille
  • Friskpresset citronsaft
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

Rist pinjekernerne eller cashewnødderne let-gyldne på en varm pande. Blendes med soltørrede tomater, persille, olie og hvidløg. Smag til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.

Nydes med friskbagt brød.

Tomater

Når de friske tomater er blevet flotte røde og modne, plukkes de og ligges til tørring i solen, til vandet naturligt fordamper. Det giver tørrede tomaterne en sød, rig og letsaltet smag, der gør sig g[...]
Læs mere

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere