Quinoa & Søde kartofler

med urter og crunchy kikærter & kerner

  • 30 min
  • 4 pers
  • Video
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 2 dl hvid quinoa
  • 3 stk søde kartofler (350 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk øko citron, revet skal herfra
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 pose Earth Control crunchy chickpeas & kernels

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk flydende honning
  • 2 spsk persille, finthakket
  • salt/peber

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 200 grader. Skyl quinoa, kog efter anvisningen på posen og køl af. Skræl kartoflerne og skær dem i ca. 1 cm brede skiver. Vend skiverne med olie, salt, citronskal og spidskommen. Fordel på en bageplade med papir og bag i ca. 20 min. Pisk imens dressingen samen og smag til med salt og peber. Bland quinoa med de bagte søde kartofler og fordel dressingen over salaten. Top med crunchy kikærter og kerner inden servering til f.eks. et stykke hvid fisk eller kylling.

Kikærter & kerner

Et sprødt og lækkert mix med tørristede solsikkekerner, græskarkerner og pistaciekerner samt ristede og saltede kikærter. Tørristning betyder, at vi ikke tilsætter olie i ristningen. Kikærter er det n[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere