Pesto

med soltørrede tomater

  • 20 min.
  • 4 pers.
Opskrift af Nordish.dk

Ingredienser

  • 1 pose Earth Control soltørrede tomater
  • 60 g Earth Control Pinjekerner
  • 1,5 dl olivenolie
  • 40 g revet parmesan
  • 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Læg de soltørrede tomater i blød i kogende vand i 10 minutter. Rist pinjekerner på en tør pande til de gyldne. Hæld vandet fra de soltørrede tomater. Blend de soltørrede tomater sammen med olivenolie, revet parmesan, pinjekerner og hvidløg. Smag evt. til med salt. De tørrede tomater er i sig selv ret salte, så pestoen behøver nødvendigvis ikke mere salt.

Tomater

Når de friske tomater er blevet flotte røde og modne, plukkes de og ligges til tørring i solen, til vandet naturligt fordamper. Det giver tørrede tomaterne en sød, rig og letsaltet smag, der gør sig g[...]
Læs mere

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere