Pesto

med pinjekerner og basilikum

  • 15 min
  • 2-3 pers
Opskrift af

Ingredienser

  • 1 dl olivenolie
  • 40 g pinjekerner
  • 1 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 bundt frisk basilikum (ca. 40g)
  • 40 g revet parmesanost
  • friskpresset citronsaft
  • salt & peber

Fremgangsmåde

Rist pinjekernerne let-gyldne på en varm pande. Blend dem med basilikumblade, olie, hvidløg og parmesan. Smag til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere