Pastasalat

med tranebær, cashewnødder & pesto

  • 15 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 200 g kogt fuldkornspasta
  • 40 g Earth Control ristede & saltede cashewnødder
  • 50 g. Earth Control tranebær
  • 74 g. feta f.eks gedefeta

Pesto

  • 1 stort bdt frisk basilikum
  • 50 g. Earth Control usaltede mandler
  • 1 stk fed hvidløg
  • 1 -2 dl olivenolie
  • salt

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne til pestoen og smag til. Vend den afkølede pasta sammen med ca. 4 spsk pesto. Top med tranebær og hele cashewnødder og smuldr fetaen henover. Serveres som tilbehør til f.eks. fjerkræ eller grillede koteletter.

TIP!
Er der pesto tilbage, så kan du opbevare den et par dage i køleskabet i et pænt glas.

Tranebær

Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam og Indien, der er nogle af verdens største producenter af cashewnødder pga. det varme klima. Cashewnødderne gror i stilken på cashewæblet - [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere