Over Night Grød

med dadler, vanilje & nødde-topping

  • 10 min laves dagen før
  • 2 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 2 dl mælk
  • 1 dl yoghurt, naturel
  • 1 tsk. ren vaniljepulver
  • 4-6 stk. Earth Control stenfri dadler

Topping

  • Håndfuld grov hakkede nødder, som
  • Earth Control paranødder eller
  • usaltet nøddemix
  • Evt. lidt honning, agave- eller ahornsirup

Fremgangsmåde

Skær dadlerne i små stykker og bland alle ingredienserne sammen i et glas, som stilles på køl til næste morgen. Rør rundt i grøden inden servering og top den med hakkede nødder eller frisk frugt. Spæd op med mere mælk, hvis grøden er blevet for fast!

KOLD GRØD røres sammen aftenen før og står i køleskabet natten over. Den smager fantastisk og er nem at have med på farten.

Dadler

Vores stenfrie Deglet Nour dadler er nøje udvalgt fordi de har en uimodståelig, karamelagtig sødme og et lækkert, blødt bid - der tilsammen gør dadlerne til en naturlig snack, der kan nydes lige ud af[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere